JURNAL Programul DIN GRIJĂ PENTRU COPII

Întâlnire de lucru cu miniștrii de resort

17 mai 2021. Prima întâlnire de lucru strategică cu miniștrii de resort pentru agrearea direcțiilor de acțiune pentru Programul Național de Suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVId-19 – DIN GRIJĂ PENTRU COPII.

Cred că una dintre cele mai mari satisfacții profesionale este atunci când găsești în decidenții din prima linie disponiblitatea și voința de a se implica și de a mobiliza resurse pentru proiecte și idei menite să materializeze binele în viața copiilor.Vreau să le mulțumesc doamnelor ministru Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății și domnului Sorin Cimpeanu, ministrul Educației pentru deschiderea și susținerea unei inițiative ce vizează un set de măsuri destinate copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 despre care vom vorbi în curând pe larg.

În ciuda agendelor extrem de solicitante, cei trei miniștri și-au alocat nu numai timpul, dar și ideile și experiența pentru a începe împreună o ”construcție” nouă și inovatoare pentru copiii noștri.

Cred că a venit momentul să ne aplecăm cu mai multă grijă și atenție către dezvoltarea interioară și universul emoțional al copiilor noștri, într-o lume plină de stimuli intruzivi și, uneori, chiar periculoși din noua realitate în care noi trăim: un context pandemic alienant, un consum excesiv de realitate virtuală și o escaladare a violenței împotriva copiilor.

0 comments on “Întâlnire de lucru cu miniștrii de resort

Leave a Reply

%d bloggers like this: